Inspiratiehuis Nieuwegein opent voor het eerst haar deuren

Op donderdag 6 juli vindt om 15.30 de feestelijke opening plaats van het Inspiratiehuis Nieuwegein. U bent hartelijk welkom.

Wat is het Inspiratiehuis Nieuwegein?
Het Inspiratiehuis is ontstaan vanuit de wens om een laagdrempelige plek te creëren waar deelnemers uit de GGZ en andere burgers elkaar als medemens ontmoeten en in beweging komen. Het Inspiratiehuis is een plek waar je jezelf mag zijn en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Er is ruimte voor een gesprek tussen mensen met gelijke ervaringen en uitdagingen (peer-to-peer support). Tijdens de inloopuren kun je gewoon binnen lopen voor een kop koffie/thee of een praatje.

Durf te dromen
Ontmoetingen inspireren tot ontwikkeling, in het Inspiratiehuis kun je je laten uitdagen om je comfortzone te vergroten. Bijvoorbeeld door met gelijkgestemden zelfstandig een initiatief te ontplooien. Of door je eigen ervaringen door te ontwikkelen naar ervaringskennis, waarmee jij weer anderen kunt inspireren. Er worden ook workshops en trainingen gegeven om je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld een training rondom zelfhulp en herstel. In het Inspiratiehuis kan je anderen ontmoeten waardoor je je netwerk vergroot en verbinding kunt maken met anderen in de wijk. Het gaat er om dat je kunt ontdekken wat voor jou belangrijk is, welke dromen je hebt en waar jij je goed bij voelt.

Meer informatie
Wil je weten welke trainingen en workshops er worden aangeboden? Dan kun je vanaf6 juli een kijkje nemen op www.inspiratiehuisnieuwegein.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren