Inspiratiebijeenkomst Samen Duurzaam

Op maandag 28 januari kunt u zich laten inspireren over ‘Samen Duurzaam.’ Tijdens een netwerkbijeenkomst over dit onderwerp waar u te gast bent bij Gemeenschappelijk Wonen (GW) in Fokkesteeg, schuift u aan bij de bewoners van het Gemeenschappelijk Wonen project en maakt u kennis met het concept. Daarbij kunt u zich laten inspireren en kunt u meedenken over verschillende (Nieuwegeinse) initiatieven voor duurzaamheid, zoals het Repair Café, ondernemers die samenwerken voor energiezuinig wonen, ‘urban gardening’, maatschappelijk verantwoord ondernemen, TijdVoorElkaar en energieambassadeurs.

Ook kunt u uw eigen idee of vraag pitchen voor de aanwezigen in de #durftevragen-ronde. En natuurlijk is er weer voldoende tijd en ruimte om duurzame contacten te leggen en versterken. De avond wordt afgesloten in de kroeg van GW met een pubquiz over duurzaamheid.

De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur en vindt plaats bij Gemeenschappelijk Wonen aan de Bedumerschans 4 in de wijk Fokkesteeg. Kijkt u voor meer informatie over het programma op deze site. Aanmelden kan bij Cecile Custers: 030 – 607 1801.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk