Insluipers in Fokkesteeg

De politie is op zoek naar getuigen van een insluiping die plaatsvond op woensdagavond. Omstreeks 23.00 uur werd er aangebeld bij een woning aan de Hoornseschans. De 46-jarige bewoonster keek gezien het tijdstip door het raam, om te kijken wie er voor de deur stond. Ze vertrouwde het niet helemaal en opende het raam een stukje om de man die voor de deur stond te woord te staan. Op dat moment kwam er via de achterdeur een andere man binnen, die vliegensvlug spullen uit haar woning stal. Beide mannen gingen er daarna vandoor. Agenten gingen direct ter plaatse en zochten in de omgeving naar de mannen. Ook een hond werd ingezet bij de zoektocht. Zij werden niet meer aangetroffen.

Signalement van de man die voor de deur stond: jongeman – 18 jaar – donkere huidskleur – 1.70 meter – dun postuur – wit T-shirt en een donkergekleurde broek.

Signalement man die via de achterdeur binnenkwam: man – dun postuur – 1.70 meter en had een capuchon op.

De politie adviseert om, ook als u thuis bent, altijd alle deuren op slot te doen. De politie is op zoek naar getuigen van deze insluiping. Heeft u meer informatie over de verdachten, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk