Inschrijvingen tweede editie Gluren bij de Buren

Nieuwegein mag zich gaan opmaken voor de tweede editie van “Gluren bij de Buren.” Op 24 februari 2013 zal de stad weer in vervoering worden gebracht door het woonkamerfestival waarbij de artiest op het vloerkleed staat en het publiek plaatsneemt op de bank. Op de zondagmiddag kan er tussen 13:00 en 18:00 in circa 30 woonkamers door heel Nieuwegein genoten worden van wat de Nieuwegeinse amateurkunst allemaal te bieden heeft.

Tijdens Gluren bij de Buren zijn de locaties zijn zo ingedeeld dat het publiek in één wijk van huis naar huis kan lopen of fietsen. Het programma van de optredens is dusdanig gepland dat de bezoeker tijdens de middag vier of vijf optredens van ongeveer 30 minuten kan zien. De artiesten treden drie tot vier keer op in dezelfde huiskamer, met wisselend publiek.

Voor Gluren bij de Buren Nieuwegein is de organisatie op zoek naar woonkamers, en muzikanten! Wil jij dus je woonkamer beschikbaar stellen of ben jij die muzikant die op zoek is naar een unieke speelplek? Kijk dan op www.glurenbijdeburen-nieuwegein.nl en meld je voor 18 januari 2012 aan.
Gluren bij de Buren vind dit jaar voor de tweede keer plaats in Nieuwegein en is een initiatief van Kultlab. Zowel de gemeente Nieuwegein, Poppositie, Mitros, Portaal, Theater de Kom en Movactor ondersteunen het project.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk