Inschrijving NLdoet 2023 sluit bijna

Zit jij bij een school, (sport)vereniging of instelling? En heb jij een aantal klussen die gedaan moeten worden? Schilderen, tuinieren, opslaghok opknappen of juist een schuurtje afbreken? Of wil je weer een leuk bewonersproject organiseren, zoals een wandeling, pannenkoeken bakken of een sport- en spelactiviteit?

Meld je dan aan voor NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie in Nederland en natuurlijk doet Nieuwegein ook mee. Er zijn al diverse projecten aangemeld, maar misschien zit de jouwe er nog niet bij!

Inschrijven voor 31 januari
NLdoet vindt vrijdag 10 en zaterdag 11 maart plaats en je project aanmelden kan nog tot 31 januari 2023. En misschien kom jij dan ook nog in aanmerking voor subsidie. (op = op).

Door mee te doen met NLdoet zet je jouw project op de kaart en weten vrijwilligers in Nieuwegein en omstreken dat ze je kunnen helpen. Goed voor de (maatschappelijke) betrokkenheid en leuk om andere mensen te leren kennen. Heb je hulp nodig bij de aanmelding of het verder promoten van jouw project? Samen voor Nieuwegein helpt! Mail naar info@samenvoornieuwegein.nl voor meer informatie.

Aanmelden en tot € 350,- subsidie
Om je activiteit voor NLdoet aan te melden, moet je eerst een account hebben bij het Oranje Fonds. Daarna kan je via de website van NLdoet aan de slag en komt je project in het overzicht te staan. Vanaf half januari zal Samen voor Nieuwegein de nodige activiteiten in de spotlight zetten om zo te helpen vrijwilligers te werven. Ook het Vrijwilligershuis speelt hierin altijd een rol. Tijdens NLdoet worden alle projecten in Nieuwegein bezocht.

Budget aanvragen voor NLdoet 2023 gaat via bovengenoemde site. Financier hiermee bijvoorbeeld verf voor je clubhuis of voor de huur van benodigde gereedschappen. Aanmelden kan tot eind januari 2023, maar wacht niet te lang, want op = op. LET OP: je hebt niet automatisch een financiële aanvraag gedaan als je een activiteit op de site hebt aangemeld. Hiervoor geldt nog een extra stap in Mijn Oranje Fonds.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk