Katern

Inschrijving kavels entreegebied bedrijvenpark Het Klooster

Vanaf 6 mei start de inschrijving voor drie kavels binnen het entreegebied op bedrijvenpark Het Klooster. Het entreegebied van Het Klooster bevindt zich aan de Waterliniedok en is een belangrijk visitekaartje van het bedrijvenpark. Drie kavels (A1, A2, A4)* met een grootte variërend van 5.600 tot 12.000 m2 zijn beschikbaar.

De kavels hebben zowel een bedrijfsbestemming als gemengde bestemming. Dat betekent dat ook andere functies mogelijk zijn zoals horeca, hotel en maatschappelijke functies. Vanwege de strategische ligging van de kavels in het entreegebied is het van belang dat de gebouwen een bijzondere architectuur hebben met aan alle zijden representatieve gevels. Het entreegebied heeft een eigen uitstaling en opbouw die zowel aansluit bij bedrijvenpark Het Klooster als de oostelijke stadsentree van Nieuwegein.

Verkoopinformatie en inschrijfformulier
Geïnteresseerde partijen voor één of meerdere van de genoemde entreekavels kunnen zich vanaf 6 mei melden bij Barbara Timmermans, adviseur ondernemerszaken per e-mail. Zij ontvangen de voorwaarden van het verkoopproces en een inschrijfformulier waarmee zij vervolgens een plan kunnen indienen. Partijen kunnen tot en met half juni een plan insturen. Partijen die hun interesse eerder bij de gemeente kenbaar gemaakt hebben, krijgen de informatie en het inschrijfformulier gemaild.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u terecht bij Barbara Timmermans, adviseur ondernemerszaken, per e-mail op ondernemen@nieuwegein.nl en (vanaf 6 mei) telefonisch op 06-46 31 67 90.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk