Katern

Inschrijven voor Nieuwegeinse Avond4Daagse 2024 weer open

De inschrijving voor de Avond4Daagse van Nieuwegein is weer geopend. Het is dit jaar de 48-ste keer dat inwoners uit Nieuwegein kunnen deelnemen aan deze sportieve prestatie die gehouden wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 mei. Er kan gekozen worden uit drie afstanden, 5, 10 en 15 kilometer. Ben je 10 jaar of ouder loop dan eens de 10 kilometer.

Vanwege de verbouwing van Merwestein wordt dit jaar gestart vanaf een andere locatie, namelijk bij het ROC Horeca en Toerisme aan de Newtonbaan. De organisatie hoopt dit jaar weer meer dan 2.000 wandelaars te mogen verwelkomen. Uiteraard wordt de laatste avond weer feestelijk afgesloten met de nodige muziek.

Inschrijfavonden
Er zijn twee inschrijfavonden op twee verschillende locaties in Nieuwegein, de eerste mogelijkheid is op dinsdag 26 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur bij het ROC Horeca en Toerisme aan de Newtonbaan. De tweede mogelijkheid is op donderdag 25 april van 19.00 uur tot 21.00. De deelnemers kunnen zich dan inschrijven in het Dorpshuis op Fort Vreeswijk.

De kosten voor deelname bedragen € 7,00. Net als vorig jaar kunnen de deelnemers tijdens de inschrijving gewoon weer pinnen om te betalen. Binnenkort meer informatie over de routes op De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk