Inschrijven voor de Santa Run geopend

Op zondag 18 december zal er een ‘Santa Run’ worden gehouden in Nieuwegein. Deze ‘Santa Run’ wordt gesteund door de Rotary Club Nieuwegein en de Atletiekvereniging Atverni. De start zal om 16.00 uur plaatsvinden op de Doorslagzone nabij het Stadshuis. Aan deze run van 5 KM, die dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd door De Mix, kan iedereen meedoen. Inschrijfkosten zijn 5,- euro.

Alle Kerstmannen/-vrouwen starten tegelijk en volgen een gezellige verlichte route. Op die route is het een prachtig gezicht voor toeschouwers, want alle Kerstmannen/-vrouwen ontvangen een Kerstmannenpak en een kerstmuts. Na afloop is er een gezellige afterparty en kan een bezoek gebracht worden aan de Kerstmarkt. Voor de eerste drie renners met de snelste tijd, liggen mooie prijzen klaar. Ook voor de rest staat er natuurlijk iets lekkers bij de finish te wachten.

Met de deelname steunen de lopers een lokaal goed doel, namelijk Stichting Urgente Noden Nieuwegein. Urgente financiële noodsituaties worden mede door deze stichting opgelost. Aanmelden kan bij De Mix in Nieuwegein.

Wil jij meedoen met de recreatieve loop van 5 KM. Misschien omdat je zo sportief bent, maar vooral omdat het heel gezellig is?! Meld je dan aan bij De Mix, Fitness & Leefstijl.

2 thoughts on “Inschrijven voor de Santa Run geopend

  1. Rina Jogie

    Hallo De Mix,

    Bij deze wil ik mijn inschrijven voor de Santa Run in nieuwegein!. Hoe kan ik mijn aanmelden?

    Vriendelijke groet,
    Rina Jogie

    1. Martin Reijmerink

      Door kontakt op te nemen met de mix http://www.demix.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk