Inschrijven voor de Beursvloer weer mogelijk

Op donderdag 20 oktober organiseert Samen voor Nieuwegein de jaarlijkse Beursvloer. Na een digitale editie en een afgelaste editie is het hoog tijd voor een live editie! Van 16.00 uur tot 18.00 uur kunnen 20 oktober weer de nodige matches worden gesloten tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.

De Beursvloer wordt dit jaar in het ROC Horeca & Toerisme College aan de Newtonbaan 12 in Nieuwegein gehouden. Het ROC is dit jaar de nieuwe partner van Samen voor Nieuwegein geworden. Inschrijven van vraag en aanbod kan nu via de website van Samen voor Nieuwegein.

Vraag & aanbod met gesloten beurs
Tijdens de Beursvloer, die dit jaar voor de 12e keer plaatsvindt, komt vraag & aanbod tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid samen. En dat alles met gesloten beurs. Denk aan diensten, mensen, middelen, kennis en kunde. Worden er die middag twee partijen aan elkaar gekoppeld, dan spreken we van een match. Er zijn feitelijk vier typen matches mogelijk:

· Helpende handen; Een bedrijf komt bijvoorbeeld een dag klussen op een schoolplein
· Middelen en materialen; Een timmerbedrijf heeft specifieke materialen over en wil dit aan een maatschappelijke organisatie schenken.
· Kennis en Kunde; Misschien heeft jouw organisatie bijvoorbeeld hulp nodig bij het verbeteren van een website?
· Dubbel Genieten; Eenmalig of vaker samen iets leuks doen, bijvoorbeeld knutselen met kinderen met een beperking.

Vanaf nu kunnen bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen, zich aanmelden met hun aanbod. Ook maatschappelijke organisaties die een hulpvraag hebben, kunnen zich aanmelden via de website. Samen versterken we zo de Nieuwegeinse samenleving.

Ontmoeten
De beursvloer is voor veel organisaties een mooie gelegenheid om (vak)mensen te ontmoeten en de start van vele mooie samenwerkingen. Wanneer twee partijen een match gemaakt hebben, gaan ze op de beursvloer naar de notaris Deze zet zijn handtekening onder de match. Accountant Jeroen Witteveen van HLB Blömer berekent de maatschappelijke waarde van de matches.

Net als voorgaande jaren wordt de Beursvloer door burgemeester Backhuijs geopend.

Over Samen voor Nieuwegein
Sinds 2010 werkt Samen voor Nieuwegein aan haar passie; een hechtere samenleving door in de lokale gemeenschap verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. De beursvloer vormt daarin een belangrijk onderdeel, maar ook NLdoet en diverse partnerevents waarin belangrijke thema’s worden besproken, passen daarbij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk