Inschrijven voor de Beursvloer

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt op donderdag 20 november 2014 van 16.00 uur tot 18.00 uur de vijfde editie van de Beursvloer in Nieuwegein. Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van Samen voor Nieuwegein.

Ook deze keer wordt de Beursvloer gehouden bij Ballast Nedam aan de Ringwade 71. Op de beursvloer handelen bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid met gesloten beurs. Ze doen dit in verschillende hoeken met onder meer de thema’s kennis en kunde, middelen en materialen en helpende handen.

De deelnemers aan de beursvloer geven op het inschrijfformulier aan welke vraag en welk aanbod ze hebben. Een overzicht hiervan is te vinden op de website. Zo kunnen deelnemers zich voorbereiden op de Beursvloer. Bedrijven of organisaties die zich willen inschrijven kunnen dat doen op de website van Samen voor Nieuwegein. Hier staat ook heel veel informatie over de Beursvloer, waaronder een filmpje van vorig jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren