Katern

Inschrijven voor de 48e Sluizenloop in Vreeswijk van start

Op zondagmiddag 15 september 2024 gaat alweer de 48ste editie van het jaarlijkse hardloopevenement ‘De  Sluizenloop’ plaatsvinden in Nieuwegein. Dit evenement, dat jaarlijkse vele deelnemers en toeschouwers trekt, biedt sportieve uitdagingen en gemeenschapsgevoel.

Het parcours van de 10 kilometer loopt langs de Oude Sluis, Beatrixsluis en Plofsluis. Onderweg is een verrassend uitzicht van de Lek te bewonderen. Na afloop kan er genoten worden van een drankje op een van de gezellige terrasjes in de dorpskern van Vreeswijk.

Het hardloopevenement is toegankelijk voor lopers van alle niveaus, met afstanden van 2 km, 5 km en 10 km. Er is zelfs een speciale 1 km kinderloop voor de jongste sportievelingen. Alle deelnemers worden beloond met een medaille, en voor de snelste lopers zijn er leuke prijzen te winnen.

  • 1 kilometer voor kinderen van 4 t/m 7 jaar
  • 2 kilometer voor kinderen van 8 t/m 11 jaar
  • 5 kilometer voor wedstrijd- en recreatielopers vanaf 12 jaar
  • 10 kilometer voor wedstrijd- en recreatielopers vanaf 16 jaar

Familie en vrienden zijn natuurlijk van harte welkom om de lopers aan te moedigen wanneer deze onderweg zijn op het parcours.

Inschrijven kan via de website van De Sluizenloop. Schrijf je snel in want tot 31 augustus geldt er een lager tarief. Ophalen van het startnummer en eventueel na inschrijven kan op de dag van het evenement in Brasserie Het Raadhuis aan het Raadhuisplein 1 in Vreeswijk.

Omdat de organisatie veel waarde hecht aan de veiligheid van alle deelnemers zullen er EHBO-posten aanwezig zijn tijdens het evenement.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk