Inschrijven voor de Nedereindse Berg Loop vanaf nu mogelijk

Op zondag 5 november vindt de vijfde Nedereindse Berg Loop plaats. Dit hardloopevenement wordt net als voorgaande keren gehouden bij de Nedereindse plas die tussen IJsselstein en Nieuwegein ligt. De inschrijving is vanaf vandaag geopend, inschrijven kan hier.

Dit jaar wordt een bijzonder jaar, met een extra uitdaging voor de kinderen, naast de gebruikelijke kidsrun heeft de organisatie nu ook een heavy kidsrun. De kinderen gaan dan een extra zware 2 km lopen, omdat het niet verhard is en er gemene klimmetjes over het gras in zitten. “De verwachtingen zijn groots” zegt medeorganisator Martijn van Veenendaal. “De kinderen zijn allemaal winnaars als ze meelopen daarom hebben wij een medaille voor alle kids.”

Dit jaar heeft de loop wel een zwart randje, Rob de Goeij, medeoprichter van de Nedereindse Berg Loop is door een ongeluk omgekomen. De 10 km is ter nagedachtenis naar hem vernoemt. “Rob zal ook bij de Nedereindse Berg Loop gemist worden, maar wij weten dat niets liever dit lustrum een groot succes wordt” aldus van Veenendaal

Goede doelen
Naast het neerzetten van een sportief en uniek hardloopevenement, steunen ze ook diverse goede doelen vanuit de Stichting Nedereindse Berg Loop. Het grootste gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar twee goede doelen. Zoals elk jaar steunen ze een mooi project van Sympany, nieuw is de samenwerking die  zijn aangegaan met Unicef, via een speciale pagina kan men extra geld ophalen voor Unicef.

Hardloopclinic
Na het succes van afgelopen jaren organiseren ze ook dit jaar weer drie hardloopclinics voor wie zich optimaal wil voorbereiden op de loop. Deze clinics worden aangeboden en georganiseerd door Body Run en Paul Zwama, ambassadeur van Nedereindse Berg Loop. Meer informatie kan gevonden worden op de website van de Nedereindse Berg Loop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren