Inschrijven voor Beursvloer en workshop

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt op maandag 23 oktober een workshop ‘Samen voor… een goede beursvloermatch’ om 19.30 uur bij sportcomplex Merwestein. Deze workshop is speciaal voor verenigingen en stichtingen om zich voor te bereiden op de Beursvloer op donderdag 23 november. Inschrijven voor de workshop kan gelijk met de inschrijving voor de Beursvloer via www.samenvoornieuwegein.nl/beursvloer

De deelnemers aan de workshop leren hoe ze de wensen en het aanbod kunnen formuleren en hoe ze dit presenteren aan de bedrijven. De workshop wordt gegeven door Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein.

Beursvloer
De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 23 november van 16.00 uur tot 18.00 uur bij DE KOM. Zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties zijn van harte welkom om deel te nemen.

Informatie
Voor informatie kunnen belangstellenden kijken op de website van Samen voor Nieuwegein. Bellen of e-mailen kan ook met intermediair Karin Beenen, e-mail: info@samenvoornieuwegein.nl of telefoon: 06-43368435.

Een goede voorbereiding op de Beursvloer helpt bij het sluiten van waardevolle matches. Lisette Geurtsen van De Geinsche Hof heeft vorig jaar een mooie match gemaakt met karikaturist Jan Ibelings.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren