Inschrijven Beursvloer 2015

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt op donderdag 19 november 2015 van 16.00 uur tot 18.00 uur de zesde editie van de Beursvloer in Nieuwegein. Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website van Samen voor Nieuwegein.

Dit keer wordt de Beursvloer gehouden bij de Woonindustrie aan de Symfonielaan 1. Op de beursvloer handelen bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid met gesloten beurs. Ze doen dit in verschillende hoeken met onder meer de thema’s kennis en kunde, middelen en materialen en helpende handen.

De deelnemers aan de beursvloer geven op het inschrijfformulier aan welke vraag en welk aanbod ze hebben. Een overzicht hiervan is te vinden op de website. Zo kunnen deelnemers zich voorbereiden op de Beursvloer.

Burgemeester Frans Backhuijs is dit jaar helaas verhinderd. In zijn plaats verricht wethouder Johan Gadella de opening en sluiting van de Beursvloer. Ook zijn de andere wethouders aanwezig om namens de gemeente matches te maken en contacten te leggen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk