Input voor verkiezingsprogramma lokale VVD

Zaterdag 6 juli jl. heeft de VVD Nieuwegein vertegenwoordigers van het Nieuwegeins middenveld en ondernemers bijeengebracht om in gesprek te gaan over de belangrijkste zaken voor het gemeenteraadsverkiezingsprogramma 2014. In september wil de partij het concept klaar hebben, maar hecht grote waarde aan de mening van de inwoners en de bedrijven. Om die reden nodigde de VVD diverse organisaties uit en staat de VVD regelmatig in diverse winkelcentra om het winkelend publiek te vragen wat ze graag verbeterd willen zien in de stad.

De maatschappelijke instellingen die zaterdag van de partij waren zijn o.a. Movactor, Vitras CMD, en het openbaar onderwijs. Ook de winkeliersvereniging City Plaza, de Middenstandcentrale en enkele makelaars deden mee aan de bijeenkomst. In verschillende sessies werd gesproken over de uitdagingen waar Nieuwegein voor staat en welke mogelijke oplossingen er zijn. Alle instellingen zijn zich erg bewust van de uitdagingen waar we als Nieuwegein voor staan. Maar ook de motivatie van deze instellingen om mee te denken in creatieve en innovatieve oplossingen. “We zijn blij dat iedereen bereidt is mee te denken en ons zo te voorzien van input voor ons verkiezingsprogramma. Ik ben er van overtuigd dat we met deze input in november een herkenbaar liberaal verkiezingsprogramma kunnen presenteren”, aldus Mark Snoeren, voorzitter verkiezingsprogrammacommissie.

De komende maanden zal er door de programmacommissie nog hard gewerkt moeten worden aan het schrijven van het programma. De VVD Nieuwegein zal in de algemene ledenvergadering van 30 oktober het verkiezingsprogramma vast stellen. Deze ledenvergadering is openbaar.

Mark Snoeren
Voorzitter programmaraad

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren