Inloopspreekuur Alnatal, gemakkelijk en geruststellend

Nieuw bij Alnatal: een inloopspreekuur bij de verloskundigen van Alnatal. Dat is gemakkelijk en geruststellend.
Wij bieden onze zwangeren graag laagdrempelige en persoonlijke zorg. Tijdens de zwangerschap komt er veel op de aanstaande moeder af. Elke zwangerschap op zich is een bijzondere en ook spannende periode. Een periode waarin zij graag zo snel mogelijk een antwoord wil op haar vragen en eventuele ongerustheid snel weg wil nemen.

Daarom bieden Alnatal vanaf 5 september twee keer per week een inloopspreekuur bij de verloskundige van Alnatal aan. Dit inloopspreekuur is bedoeld voor alle zwangere tot en met 24 weken zwangerschap, die onder controle zijn bij de verloskundige van Alnatal.

Elke maandag- en donderdagochtend van 08:30 – 10:30 uur kunnen zwangeren bij St. Antonius Alnatal binnenlopen. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden voor dit spreekuur, men meldt zich gewoon aan bij de assistente aan de balie.

Zwangeren kunnen zonder afspraak langskomen om even het hartje van de baby te horen. Maar ook als er vragen zijn over zwangerschap of bijvoorbeeld over voeding. De verloskundige kan het hartje laten horen na de 12e week van de zwangerschap. Maar loop ook voor die tijd gerust binnen, op het spreekuur om gewoon een keer extra bij de verloskundige langs te komen. Tijdens het inloopspreekuur worden geen echo’s gemaakt.

Meer informatie over onze zorg rond zwangerschap en geboorte: www.antoniusalnatal.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk