Inloopochtend voor peuters op Lucas Galecop

Basisschool Lucas Galecop nodigt peuters en hun ouders weer uit om op woensdag 31 januari aanstaande van 08.45-10.00 uur kennis te komen maken met de school. Kom samen met je peuter sfeer proeven op onze gezellige school en draai een ochtendje mee in onze kleuterklas; kijk en beleef.

U kunt lesmateriaal bekijken van de Engelse les die de kleuters krijgen maar ook zien hoe de creativiteit van de kinderen wordt geprikkeld in de uitgebreide poppenhoek, het uitdagende constructie lokaal en de knusse leeshoek.

Lucas Galecop is een moderne basisschool die toekomst gericht, boeiend onderwijs geeft. Creativiteit, Wetenschap en Techniek worden ook gestimuleerd tijdens de wekelijkse creacuit waarbij lessen als drama, solderen, emailleren, handwerken, muziek, bakken en een workshop website maken worden gegeven.

Nieuwsgierig geworden? Kom kennis maken op basisschool Lucas Galecop aan de Aert de Gelderhage 1 in de wijk Galecop op woensdag 31 januari aanstaande van 08.45 uur tot 10.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren