Inloopmiddag over uitvaartwensen

Slechts 30% van de Nederlanders maakt voor hun dood de uitvaartwensen kenbaar. Nabestaanden zoals kinderen weten vaak niet wat de wens van hun ouders is bij de uitvaart. Tijdens het uitvaartgesprek na overlijden kunnen er dan discussies ontstaan. Wilde papa nu begraven of gecremeerd worden. Wilde mama nou een grijze of zwarte auto? Wie moet eigenlijk opdrachtgever (en dus betalen) van de uitvaart zijn? Soms krijgt dan degene die het hards roept zijn zin. Om dit voor te zijn is het mogelijk om middels een wensenformulier de uitvaartwensen op schrift te zetten.

Donderdag 17 september, tussen 13.30 en 15.30 uur, verzorgt PCB aan de Dorpsstraat 6 een inloopmiddag waar een uitvaartwensenformulier verkregen kan worden en eventueel een vrijblijvend gesprek kan plaatsvinden over wat de mogelijkheden en kosten zijn van een uitvaart.
Dit kan rust en zekerheid geven bij u en uw nabestaanden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren