Inloopcentrum bij De Roerdomp

Veranderende wetgeving zorgt ervoor dat er steeds meer mensen in de praktijk van de huisarts komen. Om de groeiende drukte in de huisartsenzorg het hoofd te kunnen bieden start Gezondheidscentrum de Roerdomp aan de Kauwenhof 10-12 vanaf 9 juni a.s. met een inloopspreekuur waar u tussen 8-11 uur terecht kunt met al uw klachten en geholpen wordt door een vast team bestaande uit een doktersassistente, verpleegkundig specialist, verpleegkundige, praktijkondersteuner en fysiotherapeut. Zij werken onder de verantwoordelijkheid van de huisarts die op dat moment aanwezig is in het inloopcentrum.

Het inloopcentrum is een proef die zal lopen tot eind 2015. In de zomer voor één ochtend per week en na de zomer waarschijnlijk drie ochtenden per week. Eind 2015 zal de proef worden geëvalueerd en zal bekeken worden hoe de werkwijze definitief wordt ingericht.

‘De zorg in Nederland wordt steeds duurder. Mensen leven langer en hebben meer te kampen met risico-factoren en chronische aandoeningen. Bovendien wil de overheid dat deze mensen steeds langer thuis wonen. Dat betekent dat ze meer aandacht nodig hebben van hun huisarts. En dat merken we duidelijk in De Roerdomp aldus Jan Joost Meijs, directeur van het Gezondheidscentrum.

Heeft u vragen of opmerkingen over het inloopcentrum? Mail naar inloopcentrum@roerdomp.nl of maak een afspraak bij het wekelijkse spreekuur van directeur Jan Joost Meijs op woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren