Inloopavond voorontwerp-bestemmingsplan Blokhoeve

De gemeente heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een nieuw bestemmingsplan voor Blokhoeve. In dit plan kijkt de gemeente terug op de ontwikkelingen van de laatste jaren en vooruit door kaders te schetsen voor toekomstige ontwikkelingen. Het plan is nu klaar om aan u voor te leggen en uw mening erover te polsen.

Daarom houdt de gemeente hierover een inloopavond en wel op dinsdag 30 oktober tussen 17.30 en 19.30 uur in het Stadshuis, Stadsplein 1. U kunt op deze avond uw vragen stellen over het voorontwerpbestemmingsplan. De avond is vooral bedoeld voor bewoners en bedrijven uit Blokhoeve maar uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Na deze avond ligt het plan twee weken lang ter inzage op het Stadshuis, namelijk van woensdag 31 oktober tot en met dinsdag 13 november.

In genoemde periode kunt u gebruik maken van uw recht op inspraak. U kunt dat doen door een brief te sturen naar het college van b&w, onder vermelding van Inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Blokhoeve. Postadres: Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein. U kunt uw reactie ook digitaal geven met behulp van een formulier. Wilt u uw inspraakreactie liever mondeling overbrengen aan het college? Bel dan tijdens de inzagetermijn met Susanne Siebers, tel. (030) 607 12 95. Zij regelt dan een afspraak.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk