Inloopavond bij Rouwgroep Nieuwegein

Rouwgroep Nieuwegein isweer met de maandelijks inloopavond begonnen, dit met als doel mensen met een verlieservaring (kort of langer geleden) met elkaar in contact te brengen. De eerstvolgende inloopavond is op dinsdag 14 september aanstaande. De start vindt plaats bij de Emmauskerk aan het Merelplein en duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. De kosten voor deelname is € 3,50. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Mensen in rouw kunnen vaak na enige tijd hun verhaal niet meer goed aan de directe omgeving kwijt. Op de inloopavond wordt de mogelijkheid geboden om je verhaal (weer opnieuw) te doen. Erkenning krijgen voor wat je hebt meegemaakt en herkenning horen in het verhaal van de ander kan helpend en helend zijn.

In verband met de Coronamaatregelen zijn er wat aanpassingen aan deze bijeenkomst en men is verplicht zich vooraf op te geven. (dus helaas nog geen vrije inloop)

Voor meer informatie en opgave kunt u telefonisch contact opnemen met Wim Erwich: 06-40227329. Een e-mailtje sturen kan ook: wim.erwich@rouwgroepnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren