Inloop ochtend in De Meander

Op dinsdag 21 september is er op de openbare daltonschool de Meander een open inloop van 08.45 uur tot 09.45 uur. Tijdens deze inloop kunnen ouders, maar ook andere belangstellenden, een gewone les meemaken! Zo kunnen zij zien wat de kinderen zelf al kunnen, oefenen en leren. Ook ouders, die op zoek zijn naar een school voor hun kind, zijn welkom.
Een prima gelegenheid om vrijblijvend de sfeer te proeven en te kijken hoe op de Meander gewerkt wordt. U zult zien, dat de kinderen centraal staan. Er wordt goed onderwijs gegeven. Er is veel aandacht voor creativiteit en sport. Er heerst een rustige, vriendelijke sfeer van openheid en verdraagzaamheid, waarin kinderen, leerkrachten en ouders samenwerken.De leerkrachten bereiden de kinderen voor op de toekomst. Zij leren de kinderen actief samen te werken en zelfstandig problemen op te lossen. Zij bieden daarbij concrete handvatten, zoals systeemdenken en mindmappen. Door deze aanpak halen kinderen van de Meander het maximale uit zichzelf. De volgende inloop staat gepland op donderdag 4 november. Bij iedere inloop laten de leerkrachten een andere les en andere activiteiten zien. Hierdoor schetsen zij voor ouders een zo breed mogelijk beeld van het onderwijs op de Meander.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren