Ingrid van Tellingen presenteert haar eerste gedichtenbundel

Donderdag 21 maart aanstaande presenteert Ingrid van Tellingen uit Nieuwegein om 19.30 uur haar gedichtenbundel: ‘Woorden tot zinnen dichten.’ De presentatie vindt plaats in het Atrium (de begane grond) van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein. Tijdens deze avond zal Ingrid haar eerste gedichtenbundel uitreiken aan – Het brein achter Kunstgein – Wim van Doorn. Na de presentatie en uitreiking van het eerste exemplaar start de officiële verkoop. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Aan de gedichtenbundel ‘Woorden tot zinnen dichten’ heeft Ingrid van Tellingen samen met haar zoon (Jan Valkenburg) een half jaar gewerkt. Zelf heeft ze de gedichten geschreven en haar zoon heeft het boek opgemaakt en laten drukken. Samen hebben ze hier veel tijd en liefde in gestoken. Hierdoor is het een mooi en toegankelijk gedichtenbundel geworden.

‘Mijn eerste gedichtenbundel wil ik graag met de rest van Nieuwegein delen. Met elk gedicht dat ik schrijf wil ik iemand een glimlach geven. Zo’n glimlach maakt mij blij en trots’ aldus van Tellingen.

Ingrid van Tellingen leest een gedicht uit haar bundel: ‘Woorden tot zinnen dichten’ 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk