Ingezonden E-mail

Van een inwoner van Nieuwegein kreeg de redactie van De Digitale Stad de volgende E-mail:

“Gemeentelijke politiek is ziek blijkt nu wel weer. Nog geen week geleden las ik in de krant het bericht dat er eindelijk een bewoner van Nieuwegein samen met een aantal medebewoners het plan hadden gevat om opnieuw een referendum over het “onzinnige” Cityproject af te dwingen doormiddel van een handtekeningen actie. Als door het toeval is er ook nog het een en ander aan berichtgeving over het feit dat V&D er hoogstwaarschijnlijk geen trek in heeft om in de nu tot aan de rand met water volgelopen bouwput een warenhuis te bouwen (of Nieuwegein moet er een flinke scheut water bij de wijn doen).

Maar haast is geboden met de hete adem van de inwoners in de nek want afgelopen vrijdag las ik het bericht dat de raad het cityproject er maar snel doorgedraaid (goedgekeurd en aangenomen) hebben. Een gapend gat van 40 miljoen (op voorhand) in de begroting van dit plan was geen reden om nog eens goed te kijken of er wel zonodig een grootscheepse verbouwing van het betonnen winkelparadijs moet komen.

Er zijn 1001 belangrijkere dingen in Nieuwegein op te noemen die het een leefbare stad moeten maken Cityplaza zoals het nu is is voldoende en meer kantoren is ook onzinnig dit brengt een gigantische verstopping in de toch al overvolle wegen

Burgemeester en zijn wethouders hebben Nieuwegein nog nooit bekeken door de bril van een inwoner.”

Discussieer hierover mee in ons politiek cafe.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk