Ingezonden bericht

Van de heer Mandersloot uit de wijk Fokkesteeg kregen wijk het volgende bericht: “Enige jaren geleden kondigde de gemeente aan dat in de wijk Fokkesteeg de riolering vervangen zou moeten worden. Dit werd vele malen uitgesteld en de omwonenden hebben vele bedrijven hiermee aan het werk gezien. Na een lange tijd zijn eindelijk een jaar of wat geleden de laatste straten weer bestraat.”

“Nu worden de bewoners van de wijk Fokkesteeg in de omgeving Kootwijkerschans/Deventerschans nog regelmatig getrakteerd op rioollucht op straat en in de huizen. Hierover hebben bewoners al meermalen contact gehad met de gemeente. Bij controle wordt ook door personeel van ingehuurde bedrijven af en toe twijfels geplaatst bij de kwaliteit van de afgeleverde werkzaamheden, maar navraag bij de gemeente levert geen reactie of verslag van de controle op.”

“De gemeente heeft zoals beloofd ook de stoepen en straten weer teruggebracht naar het oorspronkelijke niveau. Helaas vallen voetgangersverbindingen door groenstoken bij de gemeente niet onder deze catagorie en ook de tussenliggende grasstroken werden niet aangepast. Met veel regen resulteert dit in bijgaande plaatjes, gemaakt van de Kootwijkerschans. De doorgaande wandelpaden zijn (met aangrenzende grasvelden) omgevormd in grote vijvers en het klimrek en speeltoestel dat achtergebleven is na sloop van de school aan de Deventerschans staan in 10 cm water.” Heeft u iets over de wijk? Laat het ons weten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk