Ingebruikname nieuwe tramremise

Op donderdag 28 november 2019 is het zover! De nieuwe tramremise aan de Remiseweg 3 in Nieuwegein zal dan officieel in gebruik worden genomen. De openingshandeling zal die dag worden verricht door gedeputeerde Schaddelee en de wethouders Van Hooijdonk (Utrecht), Eggengoor (Nieuwegein) en Geldof (IJsselstein).

Kantoor, verkeersleiding en al het werk aan de trams zijn in het nieuwe pand ondergebracht onder één nieuw dak. De nieuwe remise is ook het kloppend hart geworden van een gemoderniseerd trambedrijf van waaruit gezamenlijk wordt gewerkt aan een uitgebreid openbaar vervoersysteem, inclusief de nieuwe CAF trams die hier dagelijks worden onderhouden en nu worden ingezet op de nieuwe tramlijn 22 (De Uithoflijn).

Onze videograaf Bart van Rooijen zal de officiële in gebruiksname filmisch voor onze lezers vastleggen. Dit kunt u donderdagavond zien op www.pen.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren