Informatiepunt Ouderen in Bibliotheek Nieuwegein-filiaal Zuid

Het Informatiepunt Ouderen Nieuwegein wil ouderen, hun familieleden of naasten de weg wijzen in het grote aanbod van voorzieningen en instellingen van zorg en welzijn dat Nieuwegein kent. Het Informatiepunt, een project van Stichting Welzijn Nieuwegein e.o, zal zich op vrijdag 24 oktober presenteren in filiaal Zuid van de Bibliotheek Nieuwegein. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen de inwoners van Nieuwegein nader kennis maken met het Informatiepunt voor Ouderen (ION).

Tijdens deze presentatie is het mogelijk om vragen te stellen of een afspraak te maken voor een uitvoeriger gesprek of wordt er, gratis, hulp geboden bij het invullen van formulieren. Verschillende folders die zeker de moeite waard zijn om te bewaren, worden deze middag uitgereikt aan belangstellenden. Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen met het Informatiepunt Ouderen Herenstraat 106 tel.: 030 – 60 315 40.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren