Informatiemiddag spelen, sporten, ontmoeten en beheer

Gemeente en het wijknetwerk Jutphaas Wijkersloot nodigen wijkbewoners uit voor een informatiemiddag in het winkelcentrum Makado. Ook kinderen en jongeren zijn van harte welkom! Deze informatiemiddag is een vervolg op de informatiebijeenkomst van 7 oktober 2010. De gemeente heeft u toen gevraagd naar uw ideeën voor mogelijkheden in de wijk om te spelen of te bewegen, om elkaar te ontmoeten en over het groen in de wijk. Deze middag wil de gemeente u graag informeren over wat er met uw opmerkingen is gebeurd en is bovendien benieuwd naar uw reactie.
De gemeente heeft de komende vier jaar extra geld ter beschikking gesteld voor speel/beweeg/sport-voorzieningen. Deze extra middelen zijn bestemd voor iedereen van jong tot oud. De gemeente hoort graag van u aan welke speel/beweeg/sportvoorzieningen u in de wijk behoefte heeft. Het komende jaar wordt er op verschillende plekken in de wijk gewerkt aan het verbeteren van de openbare ruimte. Zoals o.a. het openbaar groen, de parkpaden, de verlichting en de verkeersveiligheid. De gemeente informeert u graag over wat er gaat gebeuren.
De plannen voor Nieuwegein Groen in Jutphaas Wijkersloot zijn op 29 maart dit jaar gepresenteerd tijdens een informatie/inloopbijeenkomst in Boerderij de Middenhof. De opmerkingen die tijdens de inspraakperiode binnengekomen zijn, zijn de afgelopen periode afgewogen en zo mogelijk verwerkt in de definitieve plannen. De plannen zijn nu definitief en kunt u tijdens de middag inzien. Naar verwachting kunnen we in het najaar van 2011 starten met de uitvoering van Nieuwegein Groen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren