Informatiemarkt Voeding op maat

Op vrijdag 12 april van 13.00 uur tot 15.30 uur wordt op het Gezondheidsplein in Bibliotheek De tweede verdieping de gezondheidsmarkt Voeding op maat gehouden.

Voeding is een essentieel onderdeel van ons leven en altijd in ontwikkeling. Op de informatiemarkt kun je allerlei dingen proberen en worden al je vragen beantwoord. Ooit een sprinkhaan geproefd? Dit is je kans, de voedingsdeskundige neemt je mee in de wereld van eetbare insecten. Een blij brein, dat wil jij toch ook! Healthy Progress vertelt je welke producten hieraan kunnen bijdragen. Waar kun je met elkaar koken en eten in Nieuwegein? Stichting Eet Mee en MOvactor vertellen je meer. Wat is nou veganisme? Is deze lifestyle wat voor jou? Proef, vergelijk en trek zelf je conclusie. De zoutbrigade van de Nierstichting vertelt je over het effect van zout op de nieren. Hoe kun je zout vervangen en toch lekker koken?

Over de bibliotheek De tweede verdieping
Bibliotheek De tweede verdieping in Nieuwegein is meer dan een bibliotheek. Op allerlei manieren spelen we een rol in het dagelijks leven van Nieuwegeiners: als lokaal knooppunt van informatie en kennis, van leren en lezen, van meningsvorming en debat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren