Katern

Informatiebijeenkomsten over het isoleren van je woning

Samen met Energie-N organiseert de gemeente Nieuwegein op dinsdag 16, woensdag 17 en dinsdag 23 januari informatiebijeenkomsten over woningisolatie. Deze avonden worden gehouden in het Stadshuis aan het Stadsplein in Nieuwegein en duren van 19.30 – 21.00 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur. Aanmelden voor een van de avonden is wel gewenst, dat kan hier.

Op deze avonden wordt niet alleen verteld welke isolatiemogelijkheden er zijn voor dak, vloer, gevel en ramen. Ook hoor je hoe je geholpen kan worden met al het regelwerk, afgestemd op jouw persoonlijke situatie:

  • Wat is het beste isolatieplan voor jouw woning?
  • Hoe kan je aan betrouwbare aanbieders komen?
  • Van welke subsidies kan je gebruik maken, hoe vraag je die aan en wie kan je daar bij helpen?
  • Welke financieringsmogelijkheden zijn er en wie kan je helpen met de aanvraag daarvan?

Met handige tips zorgt Energie-N op deze avonden dat je beslagen ten ijs komt als de specialist straks voor je deur staat. En natuurlijk is er alle ruimte voor vragen! Alle bijeenkomsten hebben hetzelfde programma, dus kies de avond die je het beste past.

BRRRR tijd voor een warmtescan!
Niet alleen schaatsers staan te juichen als het vriest, ook de vrijwilligers van Energie-N staan dan in de startblokken. Zij maken namelijk de beste warmtefoto’s van huizen als het buiten lekker koud is. Met zo’n warmtescan zie je precies waar de warmte jouw huis uitvliegt… voor veel mensen een echte eye-opener. Zo weet je precies waar je het beste kunt beginnen met isoleren.

Ook een warmtescan van je huis boeken? Vraag een energiegesprek aan, met warmtescan. Het gesprek is gratis, voor de warmtefoto vraagt Energie-N een vrijwillige bijdrage van 20 euro. Stuur een E-mail naar:  energiegesprek@energie-n.nl voor een afspraak.

Agenda Energie-N

Elke dag van de week Geef je op voor een energiegesprek / warmtescan: energiegesprek@energie-n.nl

Voor andere vragen:

info@energie-n.nl

Werkdagen van 20:00 – 21:00 Bel voor vragen naar 030-2378312
Zaterdag 03-02-2024, 11:00-14:00 De Energiebakfiets staat bij goed weer op de zaterdagmarkt. Bij slecht weer: inloop in de Bibliotheek op de tweede verdieping van het Stadshuis.

Over Energie-N
De vrijwilligers van stichting Energie-N helpen Nieuwegein op weg om een klimaat neutrale gemeente te worden. Dat doen zij door inwoners, beleidsmakers en andere betrokkenen objectief te informeren over de mogelijkheden voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving in de gemeente Nieuwegein, door middel van het besparen van energie en het opwekken van hernieuwbare energie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk