Informatiebijeenkomst woningbouw HN-locatie

Dinsdag 24 januari aanstaande is er een informatieavond over de ontwikkeling van woningen op de HN-locatie. Dit is het stuk grond langs de Herenstraat en de Noordstedeweg. De avond is in de raadzaal van het Stadshuis en duurt van van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Van kantoren naar woningen
Dit stuk grond was oorspronkelijk bestemd voor kantoren. Omdat er in Nieuwegein meer behoefte is aan extra woningen in plaats van kantoren, heeft de gemeenteraad in 2013 de bestemming van deze locatie gewijzigd in woningbouw. Projectontwikkelaar Blauwhoed heeft eind vorig jaar een optie genomen op deze grond om de ideeën voor woningbouw verder te kunnen uitwerken.

Doel van de bijeenkomst
Tijdens deze avond geeft de gemeente een toelichting op de kaders waarbinnen het plan ontwikkeld kan worden en vertellen architect en ontwikkelaar over hun plannen, de totstandkoming daarvan en de globale planning. De organisatie stelt het op prijs als u hen laat weten of u van plan bent om te komen. U kunt dat doen via mail naar: verkoop@blauwhood.nl.

One thought on “Informatiebijeenkomst woningbouw HN-locatie

  1. Elles

    Het e-mailadres voor aanmeldingen voor de informatieavond moet zijn: verkoop@blauwhoed.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren