Informatiebijeenkomst winkelcentrum Hoogzandveld

Bewoners van de wijk Hoogzandveld, Zandveld en Lekboulevard zijn welkom op een inloop/informatieavond over het winkelcentrum Hoogzandveld. De informatiebijeenkomst is op 4 maart in het kerkelijk centrum De Rank aan de Lupinestraat 11. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst kunnen bewoners zich nader informeren over de activiteiten die dit jaar starten in en rondom het winkelcentrum Hoogzandveld in het kader van het project Lekboulevard–Hoog Zandveld. Het winkelcentrum wordt vernieuwd met meer ruimte voor de supermarkt, minder overlast door bevoorrading, een modernere uitstraling, toevoeging van enkele winkelunits en verbetering van parkeermogelijkheden.

Onlangs zijn de eerste activiteiten in dit kader al gestart door middel van de sloop van het scholencomplex Hoogzandveld gelegen aan de Lupinestraat 1 t/m 15. Deze week wordt tevens een nieuwsbrief verspreid in de wijken Hoogzandveld, Zandveld en Lekboulevard waarin de komende activiteiten toegelicht worden. Tijdens de bijeenkomst zijn is een aantal medewerkers van de gemeente en de aannemer die de sloopwerkzaamheden verricht aanwezig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren