Informatiebijeenkomst Bed & Breakfast

Overnachten in een Bed & Breakfast is populair. Inwoners van Nieuwegein die mogelijk in de toekomst een Bed & Breakfast willen beginnen, zijn van harte welkom op dinsdag 21 januari in Boekhandel Manschot. Tijdens een informatieve bijeenkomst van 19.30-22.00 uur komen op een inspirerende manier tal van zaken aan de orde die helpen met de start van een B&B.

Vele gasten, nationaal en internationaal overnachten graag in een van de vele kleinschalige, persoonlijke en unieke logies verblijven van een B&B. Nieuwegein kent nog weinig overnachtingsadressen en wil hierin graag verandering brengen.

Na een welkom geeft Goeden8, een samenwerkingsverband van en voor B&B eigenaren, een presentatie over de vele praktische zaken waar u mee te maken krijgt bij het opstarten en runnen van een B&B. Daarna informeren vertegenwoordigers van de gemeente de bezoeker met welke regelgeving rekening moet worden gehouden.

Deze Informatiebijeenkomst is een initiatief van de gemeente met als doel om Nieuwegein nog aantrekkelijker te maken om te bezoeken om zo te genieten van al het mooist wat Nieuwegein nu al te bieden heeft. De organisatie is in handen van de gemeente in samenwerking met de organisatie Goeden8

Geïnteresseerden kunnen zich voor 20 januari per mail of telefoon aanmelden bij: Eric Denneman (Beleidsadviseur Toerisme & Recreatie van de gemeente): (e.denneman@nieuwegein.nl; 030-6071528).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren