Informatieavond over rugklachten

Op dinsdag 29 oktober aanstaande vindt er een gezondheidsinformatieavond plaats in de bibliotheek De tweede Verdieping in het Stadshuis. Deze informatieavond begint om 19.30 uur en wordt georganiseerd door de cliëntenraad van de gezondheidscentra EMC en de Roerdomp. Deze keer gaat het over rugklachten. Meer info en reserveren: clientenraademc@ezorg.nl of cliëntenraad@roerdomp.nl.

Bij de meesten van hen blijft het niet bij één keer, maar komen de klachten terug. Geen prettig gegeven, maar helaas wel de realiteit! Voorkomen is beter dan genezen. Daarom geven huisartsen en paramedici u tijdens de gezondheidsinformatieavond tips over het voorkomen van rugklachten en het ermee omgaan in de thuis- en werksituatie.

Rugpijn is een verzamelnaam voor verschillende klachten aan de rug. Rugklachten komen heel veel voor. Ongeveer 85% van de volwassenen heeft wel eens last van een zeurende of stekende pijn, met of zonder uitstraling naar been en bil. Het goede nieuws is dat u deze klachten voor kunt zijn. Kom naar de gezondheidsinformatieavond en laat u informeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren