Informatieavond leerlingenvervoer

Gaat uw zoon of dochter naar het speciaal onderwijs? Heeft u een zoon of dochter met een leerachterstand of beperking die deelneemt aan het reguliere of bijzondere onderwijs? Of bezoekt uw zoon of dochter vanwege levensovertuiging een school die verder ligt dan de vastgestelde kilometergrens? In bepaalde situaties kunt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de vervoerskosten.
De gemeente Nieuwegein is bezig om de aanvraag voor de onkostenvergoeding leerlingenvervoer te digitaliseren. De planning is dat het digitale formulier beschikbaar is voor de aanvraag van het nieuwe schooljaar 2011/2012. Graag wil de gemeente u hierover informeren tijdens een informatieavond. Tijdens deze avond krijgt u algemene informatie over leerlingenvervoer en uitleg over de nieuwe, digitale aanvraagprocedure voor de onkostenvergoeding. Of u nu al gebruikmaakt van de tegemoetkoming in de vervoerskosten voor uw kind of niet, u bent van harte welkom.De informatieavond vindt plaats op dinsdagavond 5 april van 19.30 uur tot 21.00 uur in het gemeentehuis aan de Martinbaan 2. U kunt zich tot en met woensdag 30 maart aanmelden. Hiervoor kunt u een emailtje sturen of bellen naar de afdeling Leerlingzaken via telefoonnummer 14 030.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren