Informatie- en inspraakavond hondenuitlaatbeleid

De Gemeente Nieuwegein gaat het beleid ten aanzien hondenpoep veranderen. Hondenbezitters worden verplicht de poep van hun honden zelf op te ruimen. Daarvoor zijn er straks speciale zakjes. Er komen aparte vuilnisbakken om deze zakjes weg te gooien. Het wijkplatform Zuilenstein, Huis de Geer, Blokhoeve nodigt bewoners van deze wijken uit om zich te laten informeren over de plannen.
Daarnaast is er de mogelijkheid om als hondenbezitter en niet-hondenbezitter inspraak te hebben over zaken als: Waar mogen honden loslopen? en Waar mogen helemaal geen honden komen? Ook de behoefte aan extra vuilnisbakken kunnen op deze avond worden aangegeven. De avond vind plaats op maandag 25 oktober van 20.00 tot 21.30 uur in De Toonzaal van Basisschool De Toonladder aan de Lohengrinhof 11-13.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren