Informatie-avond over energiezuinig wonen

Energiezuinig wonen spaart niet alleen het milieu, maar minstens zo belangrijk: uw spaargeld rendeert vaak beter als u het in uw huis steekt en het verbetert uw wooncomfort. Hoe dat allemaal werkt legt Edwin Bommezij uit, adviseur van Energytoday, op woensdag 9 oktober in Merwestein te Nieuwegein, zaal open 19.30 uur.

Op de informatie-avond neemt Edwin alle aanwezigen mee op ontdekkingstocht in de principes van energiebesparing en de winning van duurzame energie in en om huis. Ontdek wat dit voor u kan betekenen. U hoort op deze avond welke maatregelen voor uw huis het meeste kunnen opleveren.

U kunt zich op de avond inschrijven voor energie-advies op maat en voor gangbare maatregelen als vloer- en spouwmuurisolatie, waarmee u profiteert van aantrekkelijke aanbiedingen. U ontvangt ook een gratis overzicht hoe u uw woongedrag energiezuiniger kunt maken, zonder veel moeite en kosten. Ook worden 5 handige bespaarproducten onder de bezoekers verloot.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren