Info-avond over sexting op het Anna van Rijn succes

Flirten heeft altijd al bestaan. Digitalisering zorgt echter voor nieuwe mogelijkheden. Eentje die populair is onder jongeren, is sexting; het elkaar sturen van seksueel getinte berichten en foto’s. Veel ouders vragen zich af: waarom doen jongeren dat? En welke gevolgen kan het hebben?

Hierover spraken ouders, docenten en jongerenwerkers afgelopen donderdag met Jacqueline Kleijer van bureau Jeugd en Media. Het Anna van Rijn College en bibliotheek De tweede verdieping hadden samen het initiatief genomen voor een info-avond over het thema sexting. Ruim dertig ouders en docenten kwamen er op af.

Geïnteresseerden die de info-avond gemist hebben, kunnen voor meer informatie en tips terecht op de website van de bibliotheek. De mediacoaches van de bibliotheek hebben een online dossier samengesteld over sexting.

debatsexting

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren