Katern

Inbrekers stelen honderden kilo’s snoepgoed

Een groep van zeven mannen weet begin april 2018 voor 7500 euro aan drop te stelen uit een opslagruimte aan de Ravenswade in Nieuwegein. De politie zoekt de nog onbekende verdachten.

Het gebeurt in de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 april. Eerst verschijnen twee mannen bij het hek van het opslagbedrijf . Ze maken een verkennende ronde door het gebouw. Uren later komen ze terug met vijf andere mannen. Ze breken de opslagbox waar de dozen Autodrop liggen open. Ze stapelen dozen snoep op karren en laden die buiten in klaarstaande bussen.

Signalementen
De dieven hebben hun best gedaan om zichzelf onherkenbaar te maken. Maar de twee mannen die als eerste de verkennende ronde doen, zijn redelijk goed in beeld als ze in de lift staan, zij het van achteren.

De busjes

Busjes
De inbrekers maakten gebruik van twee busjes. Het busje dat als eerste op bewakingsbeelden te zien is, betreft een witte Renault Master, met een zwarte streep over de zijkant. Het tweede busje is een witte Peugeot Boxer met een zwarte of donkerkleurige motorkap. Dit busje oogt nogal vies en slecht onderhouden.

Vragen

  • Weet u ondanks de slechte herkenbaarheid toch wie één of meer van de verdachten zijn? Bijvoorbeeld de mannen in de lift!
  • Zegt één van de busjes u iets in combinatie met het verhaal van deze opvallende snoepdiefstal?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk