Inbrekers op heterdaad gearresteerd

Twee jongemannen zijn zaterdag 23 maart dankzij de melding van alerte getuigen op heterdaad gearresteerd op verdenking van het plegen van een woninginbraak. Het tweetal zit vast en wordt dinsdag 25 maart voorgeleid bij de rechter-commissaris in Utrecht.

Rond 16.50 uur kregen agenten een melding dat een inbraak gaande was in een woning gelegen aan de Steenbokweide. Getuigen hadden gezien dat twee personen bij de woning hadden aangebeld. Toen geen reactie kwam, liep het tweetal naar de achterzijde van de woning. Daar werd de achterdeur geforceerd en gingen zij de woning binnen.

Toegesnelde agenten zagen de twee in de woning lopen. Die verlieten snel de woning via de achterdeur en vluchtten weg door de tuin en over schuttingen. Meerdere agenten hadden inmiddels daar positie ingenomen en plukten de jongemannen van de schutting en sloegen het tweetal in de boeien. Het onderzoek naar de inbraak wordt voortgezet. De politie bedankt de getuigen hartelijk voor het direct melden van de verdachte situatie via het alarmnummer 1-1-2.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren