Inbrekers gaan ervandoor op de Voermansweide

Een bewoner betrapte op dinsdagavond 20 november rond 20.05 uur twee inbrekers. Zij gingen ervandoor. De 34-jarige bewoner van een huis aan de Voermansweide bevond zich op de eerste verdieping. Hij hoorde beneden gerommel bij het huis en vervolgens een harde klap. Hij rende de trap af en zag enkele schimmen bij de voordeur van zijn woning. Hij trok direct de voordeur open en zag twee inbrekers staan. De twee renden weg in de richting van het park. Zij renden het park in en verdwenen in de richting van het Meikeverpad. De bewoner zag dat zij hadden geprobeerd een raam open te breken, maar dat dit nog niet was gelukt.

De bewoner belde 1-1-2 en meerdere agenten stelden onder andere met een politiehond een onderzoek in de omgeving in. Zij troffen de inbrekers echter niet meer aan.

De verdachten waren twee mannen van ongeveer 1.85 meter. Zij droegen donkere kleding en hadden zwarte mutsen op. Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Voermansweide, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk