Inbrekers bellen aan en gaan ervandoor

Inbrekers belden op dinsdagavond 11 december aan bij een woning. Toen er niet werd opengedaan, braken zij in. Rond 21.10 uur bevond een 73-jarige bewoonster zich op de eerste verdieping van haar woning aan de Mendes da Costalaan. Zij hoorde dat er langdurig op de voordeurbel werd gedrukt, maar deed gezien het tijdstip niet open. Zij keek boven uit het raam en zag dat er twee jongens voor de deur stonden. De twee liepen vervolgens weg. De bewoonster had er geen goed gevoel bij. Zij belde haar dochter, die op haar beurt de politie belde.

Nog voordat agenten ter plaatse waren, kwamen de jongens terug. Zij vernielden een ruit aan de voorkant van de woning. Toen de bewoonster echter beneden het licht aandeed, gingen de twee inbrekers ervandoor. Zij waren nog niet in de woning geweest. Het slachtoffer had een summier signalement van de inbrekers: twee jongens van 1.80-1.90 meter, waarvan één met een lichte broek.

Aan getuigen die iets verdachts op of in de omgeving van de Mendes da Costalaan hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk