In lokale derby spelen TTVN en VTV gelijk

Bij de Vreeswijkse Tafeltennisvereniging (VTV) in Nieuwegein-zuid hebben in de 1e klasse, groep D de mannen van Tafeltennisvereniging Nieuwegein (TTVN) 1 en VTV 2 met 5-5 gelijk gespeeld.

Na verlies van Jasper Eijpe tegen Jan Willen Jansen wonnen de VTV-ers Manfred Meerveld en John v,d.Hoeven hun eerste enkelspelen resp. van Danny Hendriks en Paul Oostveen. In het dubbelspel trokken de TTVN-ers de stand weer gelijk en zo ging het na de pauze door. Jan Willem Jansen verloor in de 5e partij van Manfred Meerveld, maar won van Jasper Eijpe. Paul Oostveen won zijn laatste twee enkelspelen, Daar tegenover Danny Hendriks bleek duidelijk zijn dag niet te hebben en bleef voor TTVN zonder winst. Na vier weken staat TTVN nu wel met 21 punten op de degradatiegevoelige vijfde plaats in de groep.

Voor het eerst in de geschiedenis is de NTTB, afd. Midden gestart met een z.g. duocompetitie voor teams van twee personen. Voor de hoogste 1e klasse zijn twee groepen geformeerd en in groep B komt ook TTVN uit, waarin de spelers van TTVN na vijf weken de koppositie hebben behaald. Het landelijk jeugdteam kwam mede in verband met een ranglijsttoernooi in Nijmegen niet in actie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren