Katern

In Koken met PEN: Abricot Melba

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga heerlijke: ‘Abricot Melba.’

Olga: ‘Een mooi zomers toetje van verse frambozen en abrikozen, de “Abricot Melba”. Een variatie op de “Pêche Melba” het wereldberoemde dessert van de Franse topkok Auguste Escoffier, dat hij in 1893 creëerde voor de Australische zangeres Nellie Melba. Geserveerd in een mooie coupe een luxe nagerecht, gewoon in een schaaltje een net zo feestelijke en lekkere afsluiting van je buiten-etentje.’

Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke ‘Abricot Melba’ zelf kunt maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk