In- en uitrit op A.C. Verhoefweg open en werkzaamheden aan fiets- en voetpad Zuidstedeviaduct

Aan de A.C. Verhoefweg is een in- en uitrit naar de Borgstede gemaakt. Deze is vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur open voor verkeer. Hierdoor blijft City West ook tijdens de bouw goed bereikbaar voor huidige en toekomstige bewoners, ondernemers en werknemers. En voor politie, brandweer en ambulance. Aan extra parkeergelegenheid voor omwonenden wordt nog gewerkt.

In het plantseizoen, dat loopt van oktober tot en met april, worden de bomen uit het opkweekveld verplant. Hiermee is het straks weer groen langs de in- en uitrit en bij de parkeerplaatsen in City West.

Nieuw fiets- en voetpad bij het Zuidstedeviaduct
Tussen maandag 5 en vrijdag 30 september leggen we een fiets- en voetpad aan bij het Zuidstedeviaduct. Via dit fiets- en voetpad kunnen fietsers en voetgangers, over het viaduct, naar de andere kant van het water. Omwonenden van het Zuidstedeviaduct ontvangen binnenkort een buurtbericht in de bus met informatie over wat zij kunnen merken van de aanleg van het fiets- en voetpad.

Waar is het nieuwe pad voor nodig?
Aan de Doorslag komen vier duurzame woongebouwen met verschillende woningen en plek voor horeca. Dit noemen we CityPromenade. Tijdens de bouw van CityPromenade is het Brugpad dicht. Dit valt binnen het bouwterrein van CityPromenade en is voor de veiligheid tijdens de bouw van de woningen gesloten.

Over de bouw van de CityPromenade en alle beschikbare routes tijdens de bouw informeren wij jullie in een volgende nieuwsbrief. Ook organiseren wij op 4 oktober van 19.30-20.30 uur een online bijeenkomst. Zet deze datum vast in je agenda. Inschrijven kan nu al via www.city-nieuwegein.nl/bijeenkomst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk