In 2013 voor vierde keer aangehouden met geprepareerde tassen

Een medewerker van een winkel betrapte op dinsdagavond 29 januari een winkeldief, die er met meerdere iPhones in een geprepareerde tas vandoor wilde gaan. In het politiebureau bleek dat de verdachte voor de vierde keer dit jaar werd aangehouden.

Een medewerkster van een winkel aan de Raadstede zag rond 18.00 uur dat een klant zich verdacht gedroeg en hield hem van afstand in de gaten. Zij zag dat hij spullen uit een stelling pakte en die in een tas deed. Omdat zij het idee kreeg dat hij niet van plan was die af te gaan rekenen, waarschuwde de medewerkster een collega. De verdachte liep inderdaad langs de kassa zonder iets af te rekenen. Daarop hield een medewerker van de winkel de verdachte, een 25-jarige Roemeen, aan, waarna de politie werd gewaarschuwd.

De winkeldief bleek vier iPhones in zijn geprepareerde tas te hebben gestopt. Agenten brachten de verdachte over naar het politiebureau. Daar bleek dat hij in 2013 al drie keer eerder was aangehouden voor winkeldiefstal met geprepareerde tassen. Hij is voor nader onderzoek in het politiebureau vastgezet

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk