Imagine Multi Culti Festival in beeld

Zaterdag 7 september jl. werd voor de tweede keer het Imagine Multi Culti Festival gehouden in Nieuwegein. Op het terrein, bij het Petanque Centrum aan de Galecopperlaan, konden de bezoekers genieten van muziek, volksdans en diverse lekkernijen uit diverse culturen.

Op het terrein waren twee podia met tal van optredens van een mix van verschillende artiesten. Van Syrië naar Afrika en van Nederland naar Nieuw Zeeland en alles wat daar tussen in zat. Onze videograaf Jos van Vogelpoel nam een kijkje en maakte bovenstaand videoverslag.

Samen koken en samen eten met de bezoekers
Op het terrein stonden vijf enorme keukens opgesteld waar vrijwilligers heerlijk aan het koken waren. De bezoekers konden genieten van de Surinaamse, Egyptische, Nederlandse, Syrische en Griekse keuken. Precies zoals het hoort op een Multi Culti Festival.

2 thoughts on “Imagine Multi Culti Festival in beeld

  1. Linda

    20.000 euro belastinggeld mensen…..

  2. Sylvia

    Inderdaad, je kunt het in asfalt steken of in een mooi evenement dat mensen dichterbij elkaar brengt

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren