Imagine Multi Culti Festival

Op zaterdag 8 september aanstaande organiseren twee inwoners van Nieuwegein de eerste editie van ‘Imagine Multi Culti.’ ‘Een dag waarop het er juist wel toe doet wie je bent, waar je vandaan komt en welke cultuur bij jou hoort. Een dag om nooit te vergeten die in het teken staat van overbruggen, verbroedering en intercultureel samenzijn’ aldus de bedenkers van het multicultureel festival. De kaartverkoop is reeds begonnen. Maximaal 1000 gasten kunnen worden ontvangen. Op 20 mei aanstaande kunt u kennismaken met de initiatiefnemers op de IbizaFair die wordt gehouden nabij het Petanquecentrum aan de Galecopperzoom 7 in Nieuwegein.

Het festival wordt georganiseerd op het terrein de Middengaarde in de Galecopperzoom. Naast muziek en dans zal ook een Multi Culti Markt worden gehouden. Hier kunnen spulletjes worden gekocht, stichtingen steunen, lid worden van verenigingen en hier kunt u terecht voor extra vermaak. Op het terrein zal een entertainment team aanwezig zijn wat zich deels richt op de kinderen. Samen met sminck, knutselen, springkussens en nog veel meer. Maar ook zullen kramen ingericht worden waar lokale producten gekocht kunnen worden.

Op de Imagine Multi Culti Markt is het leuk om te zien wat andere mensen beweegt. Welke doelen deze mensen steunen en wat jij eventueel kan doen om de wereld een stukje beter te maken. Van schoolmeisjes weer naar school in Marokko tot aan een waterput in Afrika.

Tijdens het festival, dat de hele dag duurt van 10.00 uur tot 20.00 uur, is er volop gelegenheid om te genieten van eten uit verschillende culturen. Op het terrein komen 5 enorme keukententen. ‘Al heel snel zullen heerlijke geuren je tegemoet komen uit de verschillende keukens. Iedere keuken vertegenwoordigt een andere cultuur of ander land. Hierdoor kunnen tegen etenstijd onze bezoekers kiezen wat ze willen eten of gewoon overal een vorkje mee gaan prikken’ aldus de initiatiefnemers. Kaarten bestellen voor het festival kan hier. Voor volwassenen kost een kaartje € 3,50 en kinderen vanaf 4 jaar € 1,50.

De initiatiefnemers van het festival: Ellen Hazebroek en Jasper Van Nuijs

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren