Identiteit van voetenliefhebber van kleine meisjes nog niet bekend

De gouden tip die moet leiden naar de voetenfetisjist die jonge meisjes in de regio lastigviel, is nog niet binnengekomen. Dat meldt de politie een dag nadat voor het eerst een ongeblurde foto van de man werd vertoond. Ook in Nieuwegein werd een meisje van 12 jaar lastiggevallen door de voetenfetisjist.

De voetenliefhebber, zoals te zien op onderstaande foto, vroeg begin september aan onder andere een meisje in Soesterberg of hij een foto mocht maken van haar voeten. Het meisje weigerde en fietste snel haar huis. Er kwamen soortgelijke meldingen binnen vanuit IJsselstein, Utrecht, Nieuwegein en Gorinchem.

De voetenliefhebber

De man werd echter in Soesterberg gefilmd door een bewakingscamera. Vorige week liet de politie een geblurde foto van de man zien en gisteren ging de blur eraf. Dat leverde volgens de politie een dag later ‘enkele tips’ op, maar de identiteit van de man is nog niet achterhaald. Meer tips zijn daarom welkom, aldus een woordvoerder. De politie neemt de zaak hoog op en spreekt van een ‘inbreuk op de lichamelijke integriteit’.

Nieuwegein
De voetenliefhebber benaderde op de Symphonielaan in Nieuwegein een meisje van 12 jaar. Dit gebeurde op donderdag 17 september jl. Hij vroeg of hij haar blote voeten mocht zien. Nadat het meisje aan dit ongebruikelijke verzoek had voldaan, fietste de man weg over de Sweelincklaan, mogelijk in de richting van Cityplaza.

Tips
De politie roept de man op om zichzelf te melden. De politie wil ook graag in contact komen met getuigen die kunnen vertellen welk vervoermiddel de man gebruikt. Heeft u informatie of weet u wie deze man is? Geef dat dan door via de tiplijn: 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren