Hyundai Cluistra Nieuwegein erkend duurzaam

Hyundai-dealerbedrijf Cluistra in Nieuwegein mag zich voortaan een Erkend Duurzaam Autobedrijf noemen. Cluistra krijgt het BOVAG-certificaat Erkend Duurzaam tijdens de Green Experience Days (op 29 en 30 november) uitgereikt door wethouder Reusch van gemeente Nieuwegein. Binnenkort volgen meer Hyundai-dealers.

‘Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd’, zegt mede-eigenaar Gert Cluistra. ‘Dat betekent bijvoorbeeld dat wij alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en dat we de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We maken gebruik van groene stroom en gaan zuinig om met energie.’

Ook als werkgever heeft Hyundai Cluistra zijn zaken op orde volgens de normen van BOVAG Erkend Duurzaam. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door hen goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk